Het is niet meer mogelijk om je voor de Geinloop van 2017 online in te schrijven. Na-inschrijven kan gelukkig wel. Dit kan t/m zaterdag 6 mei bij Bijvoet Sport in Weesp. Uiteraard krijg je je startnummer direct mee. Op de dag van de Geinloop zelf kunnen de last-minute-inschrijvers vanaf 11:00 uur terecht in sporthal MatchZO. Op deze pagina meer informatie over:


Jubileumshirt
Ter gelegenheid van ons jubileum (de 40ste Geinloop!) hebben we een mooi hardloopshirt in een fijne kleur groen laten maken. Er is een dames- en een herenvariant in diverse maten. Dankzij onze sponsors kon dit unieke shirt voor slechts € 10,- meebesteld worden met de voorinschrijving. Gelukkig hebben we wat extra shirts bijbesteld. Zolang de voorraad strekt is dit unieke shirt mogelijk ook nog op de dag zelf in MatchZO te krijgen. Download hier alvast de maattabel dames en de maattabel heren.


Inschrijfgeld voor deelname aan de Geinloop

<

Afstand Na-inschrijving
Kidsrun € 4,-
5 km € 10,-
10 km € 13,-
15 km € 13,-
21,1 km € 14,-

 


Contactgegevens inschrijvingscommissie
Heb je vragen over je inschrijving of over de inschrijfprocedure, neem dan contact op met onze inschrijvingscommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geinloop-17.jpg
Geinloop-10.jpg
Geinloop-16.jpg