van Aalderen

Gevestigd aan de Achtergracht 91 te Weesp. Telefoonnr. 0294-419391.

Annette Groenendaal

Voor behandelingen van nagels knippen tot een ingroeiende nagel behandelen, het weghalen van overmatig eelt tot het verwijderen van een pijnlijke likdoorn of een heerlijke verwenbehandeling voor de voeten, bent u bij Annette Groenendaal aan het juiste adres! Telefoonnr. 0294-431213

Bakker Travel
www.bakkertravel.nl

Wilt u een touringcar huren met chauffeur? Neem dan contact op met Bakker Travel! Zij hebben een ruime keuze in touringcars, voor kleine en grote groepen, dubbeldekkers, VIP-vervoer, minibussen en rolstoelvervoer.

15 km Boerderij Langerlust
www.langerlust.nl

Een kopje koffie met een koekje, vers gebakken door onze leerlingen, een lunch of diner, vergadering of evenement... Het is allemaal mogelijk op onze bijzondere       boerderij! Provincialeweg 24 Amsterdam. T 020 - 342 04 40

DSS Weesp
www.dssweesp.nl

DSS Weesp is gespecialiseerd in printen en kopiƫren, en heeft een breed assortiment sportprijzen.

Van Duivenbode personenschade
http://www.vdpschade.nl

Deskundige hulp en advies op maat bij het regelen van letsel- en overlijdensschade.

Fysio Trainingscentrum Weesp  
www.fysiotrainingweesp.nl

Sporten is goed, maar goed sporten is beter! Gratis proefweek fitness en gratis inschrijving! Van Houten Industriepark 11a Weesp. Telefoon 0294 - 45 00 65. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JE parket
www.jeparket.nl

Uw specialist op het gebied van vloeren! Gelegen aan de Eemeerlaan 34 te Weesp. Telefoonnr. 06-50287263. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jonker Bestrating

Jonker Bestratingsbedrijf is gelegen aan de Jaargetijden 1 te Driemond. Telefoonnr. 06-55703437. E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Karin Wesselman Mode
http://www.karinwesselman.nl

Bij de merkenmix van Karin Wesselman Mode ligt een steeds zwaarder accent op fair trade en duurzame materialen. Zoekt u stukken met een rijke uitstraling en mooie details, dan bent u bij hier aan het juiste adres!

Afbouwbedrijf Rob van Kerkwijk

Telefoonnr. 06-50227746. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mFLORshop
www.mflorshop.nl 

De mFLORshop levert PVC-vloeren van mFLOR en zorgt dat het zonder zorgen, tegen een scherpe prijs, perfect gelegd wordt door vakmensen.

Nodema
http://www.nodema.nl

Sinds 1987 is Nodema dé specialist in verpakkingsmachines, etiketteermachines en feedersystemen en bijbehorende verbruiksmaterialen van Weesp en omgeving. Nodema ligt aan de Pampuslaan 140 te Weesp. Telefoonnr. 0294-411985. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderhoudsbedrijf Thom Groenendaal
http://www.thomgroenendaal.nl

Kleinschalig technisch onderhoudsbedrijf waar kwaliteit van de werkzaamheden en tevredenheid van de klant voorop staan.

RP Elektro
www.rpelektro.nl.

Gevestigd aan de Lentestraat 4 te Driemond. Telefoonnr. 0294-411901. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scan mijn AOV - Allsurance
http://www.scanmijnaov.nu

Met scanmijnAOV.nu kan Allsurance u duizenden euro’s besparen aan AOV premie. Kijk op de website of bel 06-24986581.

Scholte & De Vries - Estoppey
www.sv-e.nl  

Uw specialist in de verkoop, service en begeleiding rondom machines, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen, werkplaatsinrichtingen, werk- en bedrijfskleding.

Paul Pronk Hoveniers  www.pphoveniers.nl

Hoge kwaliteit van ontwerp tot uitvoering. Een passende en overzichtelijke offerte. Laat uw tuin creatief vormgeven. Telefoon: 06 - 20 14 10 39. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  

Wesselman bakkerij
http://banketbakkerijwesselman.nl

Heeft u iets te vieren? Wilt u iemand verrassen of bedanken, of heeft u gewoon zin in een van de vele met zorg bereide producten van de Weesper banketbakker? Dan bent u bij banketbakkerijk Wesselman aan het juiste adres!   

Ballorig Gaasperplas
http://www.ballorig.nl/amsterdam-gaasperplas

Bij Ballorig zijn heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en je hebt er super hoge klimrekken.

Van der Linden Tweewielers
http://www.vanderlindentweewielers.nl/

Dé plek voor een elektrische fiets, stadsfiets en toerfiets, maar ook voor onderhoud en reparatie. Bij Hand-Made kunt u verder terecht voor een racefiets, ATB/MTB, crossroadfiets, fitnessbike en een stadsfiets.

Effeqt Group
http://www.effeqtgroup.nl/

Wil je het beste uit jezelf, je mensen, je team of je organisatie halen? Dan kun je terecht bij effeqt. Wij verzorgen onorthodoxe, no nonsense, resultaatgerichte                                                                    maatwerk ontwikkeltrajecten.

ESKO 't Gooi Interim Management
www.linkedin.com/in/hannoweima

Ervaren interim marketingmanager en business developer. Specialisme in (online) B2B-marketing en strategische marketing.

Houthandel De Vechtstreek
http://www.vechtstreekweesp.nl/

Gelegen aan de Pampuslaan 217 te Weesp. Telefoonnr. 0294-412260. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeroen Malij

Gevestigd aan de Welsumerstraat 23 in Driemond. Telefoonnr. 0294-430561.

Niesing auto's
http://www.niesingautos.nl/

Uw specialist in het onderhoud en de verkoop van zowel nieuw als gebruikte Toyota's en Suzuki's.

Geinloop-10.jpg
Geinloop-11.jpg
Geinloop-24.jpg