Beste telefoonhoesjes voor hardlopers

De meeste hardlopers nemen hun telefoon mee tijdens het hardlopen. Dit kan zijn omdat je naar je favoriete muziek wil luisteren, je een hardloop app op je telefoon hebt, voor de veiligheid, of om altijd bereikbaar te zijn. Helaas komt met het meenemen van je telefoon wel een probleem om de hoek kijken.

De kans dat je telefoon tijdens het hardlopen valt is relatief groot, en kans op schade daarom ook. Om te voorkomen dat je rondje hardlopen uitdraait op een duur grapje is het aan te raden om tijdens het hardlopen een telefoonhoesje te gebruiken die je telefoon zoveel mogelijk beschermt en jou niet in de weg zit.

Waar moet je op letten

Als je kiest voor een telefoonhoesje voor hardlopers is het niet alleen noodzakelijk dat het hoesje beschermt tegen vallen en schokken, je wil ook dat je telefoon niet in de weg zit. Er zijn verschillende hoesjes op de markt voor mensen die hardlopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportarmband voor je bovenarm, een riem of tasje voor om je middel, of een vest voor op je borst. Hieronder zullen we deze producten vergelijken zodat jij het hoesje kunt kiezen die het beste bij jou past.

Beste 4 sportarmbanden voor hardlopen

1. Flipbelt voor hardlopen

flipbelt voor hardlopen

De Flipbelt is een hele populaire optie voor hardlopers die hun telefoon niet in hun hand of op hun arm willen dragen. Deze riem is breed genoeg voor zowel de grootste telefoons als je sleutels, een pinpas en wat cash geld. De riem is zo gemaakt dat hij niet omhoog schuift of schudt tijdens het rennen. Je kan hem bovendien ook gebruiken om je waardevolle spullen op te bergen tijdens een festival of als je op reis bent. Een nadeel is dat de riem niet waterproof is, wat op den duur kan zorgen voor schade aan je telefoon. 

[affiliate_products product_number=”1″ heading_title=”h2″]
Beste aanbiedingen voor de Flipbelt kopen
[/affiliate_products]

2. R2B Hardloop armband met 360 graden rotatie

Veel mensen kiezen voor een hardloopband tijdens het sporten. De R2B is een van de meest populaire merken op het gebied van hardlooparmbanden. Deze heeft als extra plus dat de houder 360 graden kan draaien zonder je telefoon te verwijderen. Hierdoor kun je het scherm altijd goed zien. De band is makkelijk te verstellen met klittenband en bovendien is de band bestand tegen zweten. 

[affiliate_products product_number=”2″ heading_title=”h2″]
Beste aanbiedingen voor de B2B hardloop armband
[/affiliate_products]

3. Fit Evolve sport heupband voor hardlopers

heupband voor hardlopers

De Fit Evolve sport heupband is speciaal ontworpen voor hardlopers die naast hun telefoon, sleutels en geld, ook water en snacks mee willen nemen. Dat maakt deze heupband ideaal voor mensen die lange afstanden lopen zoals tijdens een marathon of triatlon. De heupband is bovendien waterbestendig waardoor al je waardevolle spullen droog blijven tijdens het sporten. 

[affiliate_products product_number=”3″ heading_title=”h2″]
Beste aanbiedingen voor de Fit Evolve heupband
[/affiliate_products]

4. Freetrain V1 Vest

Freetrain V1 hardloop Vest met telefoon houder

Het V1 vest van Freetrain is zoals de naam al zegt een hardloop vest waarin je telefoon opgeborgen word. Het idee achter dit vest is dat je telefoon door dit vest midden op je lichaam wordt geplaatst waardoor je altijd in balans bent. Je hebt je telefoon altijd dicht bij, en bovendien werk het vest reflecterend. Daarnaast is er ruimte voor je pasjes en sleutels, en is het vest gemaakt van ademend materiaal.

Afhankelijk van wat jij prettig vind kun je nu zelf kiezen welke optie het beste bij jou past. Kies de optie die jou het meeste ruimte geeft om optimaal te genieten van jouw favoriete sport. 

Plaats een reactie