kidsrunDit jaar is er voor het eerst een kidsrun, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Er zijn twee afstanden: 725 en 1.450 meter. De kinderen lopen door het dorp waar zij zullen worden aangemoedigd door vele familieleden en bewoners. Iedere deelnemer krijgt een eigen startnummer. Natuurlijk zijn er bekers voor de snelste kinderen in iedere leeftijdscategorie (zowel voor de jongens als voor de meisjes)!

De starttijden zijn:

  • 11:45 uur:           start kinderen 6 t/m 8 jaar (één ronde van 725 meter)
  • 12:00 uur:           start kinderen 9 t/m 12 jaar (twee rondes, dus totaal 1.450 meter)

De kosten per deelnemer bedragen € 3,--. Inschrijven is alleen mogelijk op 18 april in de sporthal MatchZO, vanaf 10:30 tot 11:30 uur. Voor de kidsrun is er geen online inschrijving. De kidsrun wordt mede mogelijk gemaakt door Hobbithoeve Kinderopvang.

De start van de kidsrun is op het grote plein in het dorp, waar ook de start en finish van alle andere afstanden is. De kinderen lopen via de Lentestraat, Winterstraat, Herfststraat (oneven zijde), Lange Stammerdijk om vervolgens weer op het grote plein te finishen. Zie hieronder ook een kaartje van het parcours. We hebben de buurtbewoners gevraagd om hun straat tijdens de kidsrun zo gezellig mogelijk te maken met vlaggen, slingers, muziek en aanmoedigingen, zodat het voor de kinderen een fantastische ervaring zal worden!

Kaartje Kidsrun

 

 

Geinloop-16.jpg
Geinloop-15.jpg
Geinloop-19.jpg