Hardlopen met Evy 5km-10km (Gratis PDF download)

Als je een beginner bent is het goed als je op een laag pitje begint. Je kiest als beginner het beste het hardloopschema om 5 kilometer te leren lopen. Daarna kun je het op voeren naar het trainingsschema voor 10 kilometer. Het 5 kilometer schema behoord tot de Start to Run reeks en het 10km schema behoord tot de Keep on Running Podcast.

Download de Hardlopen met Evy app, nu gratis!

De trainingsschema’s zijn voorzien van aangename muziek die je helpen tot rust te komen of juist het tempo op te voeren. De podcast Start to Run with Evy, bestaat uit 30 sessies. Deze sessies zijn bedoeld om je te leren hardlopen. Je krijgt boordevol instructies over het reguleren van je ademhaling en ze helpen je de juiste houding te hebben bij het lopen. Eigenlijk kun je de sessies op je eigen tempo volgen, maar het is sterk aanbevolen om drie sessies te doen per week. Als je vindt dat een sessie onvoldoende onder de knie hebt, dan kun je die sessie gerust herhalen. Het belangrijkste is dat je leert hardlopen en vooral doorgaat.

In deze pandemie waar het nogal moeilijk is voor groepen om bij elkaar te komen, komt de virtuele >500.000 Lopers community via Facebook en Instagram goed van pas. Via deze sociale mediakanalen kun je andere lopers ontmoeten, kun je ervaringen delen, elkaar motiveren, vragen stellen of beantwoorden. Het mooie aan de Evy App is dat Coach Evy voor de verpersoonlijking duizenden voornamen heeft ingesproken, zodat je tijdens de training ook gepersonaliseerde aanmoedigingen kan horen. “Komaan, Lorenzo, nog even volhouden” of “Ik ben trots op je, Lex”. Bekijk de app, misschien komt je naam reeds voor!

Koop een Abonnement starten of gebruik de gratis app versie

Iedere nieuwe klant krijgt een gratis proefsessie van een week om de app uit te proberen. Heb de app goed bevonden dan kun je een abonnement nemen. Met een abonnement van een jaar of een maand krijg je toegang tot alle trainingsschema’s. Via de google Appstore of ITunes kun je je abonnement beheren. Je kunt je abonnement automatisch laten verlengen tenzij je het abonnement 24 uur voor het einde van de lopende abonnementsperiode stopt. Je kunt de gratis versie van de app gebruiken om je trainingen vast te leggen of als trainingslogboek.

Inmiddels gebruiken nu meer dan 500.000 mensen de Evy hardloop App.

Het is goed om enkele reviews van personen die Hardlopen met Evy hebben geprobeerd met je delen.

 De eerste lessen vond ik niet zo moeilijk, omdat ik eerder al aan mijn conditie gewerkt had. Maar de eerste keer er gepland was dat ik voor 4 × 8 minuten op het programma moest, had ik het moeilijk. Indien ik Evy niet bij me had gehad, was ik zeker allang gestopt ermee. Ik hoorde over hardlopen met Evy via een vriend. (Marie)

Mijn conditie was erg slecht, waardoor het een poos nam. Ik heb twee keer een paar podcast lessen moeten volgen. Ik heb wel altijd mee best gedaan om een routine op te bouwen. Als hij zei: over twee dagen dan deed ik dat ook.’ (Joos)

‘Zonder Evy zou ik het hardlopen niet zo verstandig hebben aangepakt. Evy gaf me een goed gevoel over mezelf waarbij ik de kleine veranderingen begon te waarderen. Ze motiveert je door je te zeggen dat je nog maar een klein stukje te gaan hebt als het een beetje zwaar voor je wordt.’ (Klaas)

1 gedachte over “Hardlopen met Evy 5km-10km (Gratis PDF download)”

  1. ik ben nu al 30 minuten aan het rondje draaien hier op de site . En nog weet ik niet hoe ik het programma van 5 tot 10 km met Evy kan volgen ? Dus als iemand mij kan helpen, heel erg graag ? dank u wel
    miranda

    Beantwoorden

Plaats een reactie